Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Nedlastningsbare lydbøker

En lydbok er en innlest versjon av papirboken. De lydbøkene vi selger finnes i formatet MP3 og ofte også i AAC, samt i streamet format. AAC er et format spesiellt utviklet for Apples iOS og iTunes.
Hvis du har kjøpt en bok og vil høre på den i en spiller som kan huske hvor i boken du avsluttet forrige gang, anbefaler vi at du laster ned hele boken i én fil. Ellers er nedlastning per avsnitt å foretrekke (for eksempel for en MP3-spiller av eldre modell).

MP3 - I en fil: Hele boken i én hel fil.
MP3 – I avsnitt: Hele boken er inndelt i flere korte avsnitt, der hvert av avsnittene er ca. 2-10 minutter lange. Lastes ned i en zip-fil.
MP3 - I lange avsnitt: Hele boken er inndelt i et par lengere avsnitt, der hvert av avsnittene er ca. 30 minutter langt. Lastes ned i en zip-fil.
AAC - I lange avsnitt: Hele boken er inndelt i flere lengere avsnitt. Dette er et format som er tilpasset Apples iTunes, iPad, iPhone og iPod. Lastes ned i en zip-fil.
AAC - I en fil: Hele boken i én hel fil. Dette er et format som er tilpasset Apples iTunes, iPad, iPhone og iPod.
Stream Streaming betyr at du lytter til boken online. Dette krever altså internett-tilkobling. Tenk på at eventuelle nettverkskostnader kan tilkomme.
Adlibris Anmeld upassende innhold

Kommentarer

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.