Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Last ned till Letto Frontlight via Wi.Fi

Du kan se hvilket format e-boken har på bokens produktside eller i Digitalt bibliotek etter at du har handlet. Les mer om de forskjellige formatene under Kundeservice > Digitale bøker > Format

Vi anbefaler at du leser e-bøker i formatet Epub Vannmerket om det finnes tilgjengelig, eller Epub - Adobe DRM (du trenger da et Adobe-ID).

Brukerveiledning (PDF) >
Quickstartguide (PDF) >

Last ned via Wi-Fi Epub/PDF – Vannmerket

Kjøp direkte i butikken på din Letto
  • Gjennomfør kjøpet i Lettos butikk > Kjøpeknappene byttes ut mot en leseknapp.
  • Trykk på leseknappen for å laste ned boken. Du kan også velge å laste ned boken ved et senere tilfelle; boken finnes tilgjengelig for nedlasting i biblioteket etter kjøp.

Kjøp gjennomført på adlibris.com/ lastet ned på Letto Frontlight
  • Gå til Bibliotek.
  • Klikk på synkroniseringsknappen (ikonet med de roterende pilene) øverst på bibliotekssiden for å synkronisere med det digitale biblioteket ditt.
  • Koble til Wi-Fi (Trådløst nett). Boken dukker direkte opp i biblioteket, klikk så på bokomslaget for å laste den ned til Letto Frontlight.

Epub/PDF – Adobe DRM Kjøp direkte fra Letto Frontlights e-boksbutikk
  • Gjennomfør kjøpet i Lettos butikk > Kjøpeknappene byttes ut mot en leseknapp.
  • Trykk på leseknappen for å laste ned boken.
  • Første gang du laster ned en e-bok med må du logge inn med din Adobe-ID (e-postadresse/passord), eller opprette et nytt passord om du ikke har det fra før. Fyll i opplysningene og klikk på ”Authorize Device” eller ”Create my Adobe ID” (avhengig av om du logger inn eller oppretter en ID). Du trenger kun å autorisere Letto første gang du laster ned en slik bok. Du kan også velge å laste ned boken ved et senere tilfelle; boken finnes tilgjengelig for nedlasting i biblioteket etter ditt kjøp.
Adlibris Anmeld upassende innhold

Kommentarer

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.