Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Nedladdningsbara ljudböcker

En ljudbok är en inläst version av pappersboken. Oftast är det etablerade skådespelare som dramatiserar och gestaltar bokens handling men ibland är det författaren själv som är uppläsare.

De ljudböcker som vi säljer finns i formatet MP3 och ofta också i AAC samt streamat format. AAC är ett format speciellt framtaget för Apples iOS och iTunes.

Om du köpt en bok och ska lyssna i en spelare som minns var du senast slutade lyssna så rekommenderar vi att du laddar ned hela boken i en fil, annars är nedladdning i avsnitt att föredra (till exempel för en MP3-spelare av äldre modell).

  • MP3 - I en fil Hela boken i en enda hel fil.
  • MP3 - I avsnitt Hela boken är indelad i flera korta avsnitt, där varje avsnitt är cirka 2-10 minuter långt. Laddas ned i en zip-fil.
  • MP3 - I långa avsnitt Hela boken är indelad i ett par längre avsnitt, där varje avsnitt är cirka 30 minuter långt. Laddas ned i en zip-fil.
  • AAC - I långa avsnitt Hela boken är indelad i flera längre avsnitt. Detta är ett format som är anpassat till Apples iTunes, iPad, iPhone och iPod. Laddas ned i en zip-fil.
  • AAC - I en fil Hela boken i en enda hel fil. Detta är ett format som är anpassat till Apples iTunes, iPad, iPhone och iPod.
  • Stream Streaming innebär att boken lyssnas på online, detta kräver internetuppkoppling. Tänk på att eventuella nätverkskostnader kan tillkomma.
Hanna L Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.