Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Valittavissa olevat toimitustavat

Yksityisasiakkaana voit valita seuraavista toimitustavoista:

  • Maksullinen toimitus: Lähetetään oman valintasi mukaan joko Postin tai Schenkerin toimipisteeseen tai automaattiin. Hinta on 2,90 €. Kannattaa huomioida, että jos kassalla valitsemasi automaatti on toimitushetkellä täynnä, lähetys toimitetaan automaattia lähimpään noutopisteeseen.
  • Ilmainen toimitus: Jos tilauksesi lähetetään pakettina toimitetaan se Schenkerin kuljetuksella Schenker-noutopisteeseen. Schenker valitsee toimipisteen tilauksen osoitteen postinumeron perusteella, ei välimatkan mukaan. Noutopisteinä toimivat K-Marketit, R-Kioskit ja DB Schenkerin nimeämät omat noutopisteet. Suosittelemme sinua valitsemaan toimitustavaksi postipaketin (2,90 €), mikäli paikkakunnallasi ei ole Schenkerin noutopistettä tai se on liian kaukana. Pienet lähetykset toimitetaan kirjepostina postin kuljetuksella. Voit valita ilmaisen toimituksen silloin kuin tilauksesi arvo on yli 16,90 €. Alle 16,90 € olevien tilauksien kuljetus maksaa 1,90 €. 
  • Schenker ympäristöpaketti (Schenkerin noutopisteet): Kuljetetaan Schenkerin kuljetuksellaa noutopisteeseen. Noutopisteinä toimivat K-Marketit, R-Kioskit ja DB Schenkerin nimeämät omat noutopisteet. Hinta on 1,90 €.
  • Yrityspaketti (vain yritysasiakkaille ja julkisyhteisöille). Yritysten ja julkisyhteisöjen tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Postin yrityspaketteina. Hinta on 3,90 €.
    Yritysasiakkaanamme voit valita halutessasi toimitustavaksi myös Schenker ympäristöpaketin (1,90 €).
Adlibris Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.