Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Siirrä e-kirja tietokoneelta Letto-lukulaitteelle

 • Suosittelemme, että käytät seuraavia ohjelmia (Windows/Mac):
 • Vesileimattu Epub/PDF: Suoraan tietokoneella kohdista Oma tietokone/Finder (Windows/Mac).
 • Epub/PDF – Adobe DRM: Adobe Digital Editions.

Oma tietokone/Finder
Formaatti: Epub/PDF – vesileimattu

 • Lataa ja lue
 1. Tietokoneella: Kirjaudu asiakastunnuksillasi sisään Adlibris-verkkokirjakauppaan ja valitse Oma tili-sivulta kohta Digitaalinen kirjasto. Löydät täältä kaikki ostamasi digitaaliset kirjat.
 2. Klikkaa ”Lataa” -painiketta ja valitse haluamasi tiedostomuoto. Valitse tarvittaessa ”tallenna tiedosto”. Muuten tiedosto tallentuu automaattisesti kansioon ”Lataukset/Downloads”.
 3. Liitä lukulaite tietokoneeseen.
 4. Tietokoneella: Mene kohtaan Oma tietokone käynnistä-valikon kautta (Windows) tai avaamalla Finder (Mac).
  a.    Klikkaa ja raahaa e-kirjatiedosto tietokoneen kansiosta lukulaitteelle.
  b.    TAI: Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä tietokoneen kansiossa olevaa kirjaa ja valitse ”Kopioi” > Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä lukulaitetta ja valitse ”liitä”. Saat lisää tietoa tästä lukulaitteen käyttöohjeista.
Muistathan sulkea lukulaitteen turvallisesti ennen johdon irrottamista.

Voit myös käyttää ohjelmaa Adobe Digital Editions -kirjojen siirtämiseen. Suosittelemme, että teet tietokoneellesi Adobe-ID-kopiosuojavaltuutuksen myös silloin, kun luet vesileimattuja e-kirjoja. Jos luet Adobe DRM -suojattuja e-kirjoja, ohjelma lukitsee kirjan tietokoneellesi, etkä enää voi ladata tiedostoa uudelleen tai siirtää sitä toiselle laitteelle. Riittää, kun teet valtuutuksen käyttäessäsi ohjelmaa ensimmäisen kerran.


Adobe Digital Editions (ADE)
Formaatti: Epub/PDF – Adobe DRM, Vesileimattu Epub/PDF

Tiedosto, jonka noudat meiltä, on nimeltään URLLink.acsm ja se on lisenssitiedosto, joka johtaa Adoben sisältöpalvelimiin. Kirjan lataaminen tapahtuu ADE-ohjelmassa.

 • Lataa ja lue
 1. Tietokoneella: Lataa Adobe Digital Editions täältä.
 2. a.    Käynnistä Adobe Digital Editions ja klikkaa valikossa kohtaa "Help" (varmista, että olet kirjastonäkymässä) > Klikkaa "Authorize computer".
  b. Jos sinulla on jo Adobe-ID, voit käyttää sitä (sähköpostiosoite/salasana), muuten voit luoda uuden tunnuksen valitsemalla "Create an Adobe-ID" (samassa ikkunassa).
 3. Siirry Adlibris-verkkokirjakauppaan, kirjaudu käyttäjätilillesi ja mene "Digitaaliseen kirjastoon". Täältä löydät käyttäjätilisi kautta ostetut digitaaliset kirjat.
 4. Valitse haluamasi tiedostomuoto ja klikkaa siinä olevaa kohtaa ”Lataa”. Valitse tarvittaessa ”tallenna tiedosto”. Muuten tiedosto tallentuu automaattisesti kansioon ”Lataukset/Downloads”.
 5. Avaa ADE ja klikkaa kohtaa ”File” > Valitse ”Add to library”, jolloin popup-ikkuna avautuu.
 6. Popup-ikkunassa näkyvät ainoastaan epub-tiedostot. Muuta ”E-books” kohtaan "Adobe Content Server Message/ACSM files" (Windows/Mac) uuden ikkunan oikeassa kulmassa > Valitse ruudulla näkyvä ”URLLink” (valitse viimeisin) ja klikkaa ”Open”. Kirja lisätään kirjastoosi ja löydät sen kohdasta "All items".
 7. Lisää Adobe-ID -kopiosuojavaltuutus lukulaitteellesi.
  a. Liitä lukulaite tietokoneeseen.
  b.    Kun näet lukulaitteen ADE:ssa > Klikkaa lukulaitetta ja valitse se.
  c.    Paina hammasratas-kuvaketta, joka on lukulaitteen yläpuolella ja valitse ”Authorize device”. Paina sen jälkeen kohtaa ”Authorize device”, joka näkyy avautuvassa ikkunassa.
 8. Mene kohtaan ”All items” > Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä kirjan kantta ja valitse ”Copy to computer device” > Klikkaa lukulaitetta. TAI: Klikkaa ja raahaa e-kirja/e-single kohdasta ”All items” lukulaitteelle, ja päästä irti kun näet vihreän plusmerkin.

 9. Suosittelemme, että teet tietokoneellesi Adobe-ID-kopiosuojavaltuutuksen myös silloin, kun luet vesileimattuja e-kirjoja. Jos luet Adobe DRM -suojattuja e-kirjoja, ohjelma lukitsee kirjan tietokoneellesi, etkä enää voi ladata tiedostoa uudelleen tai siirtää sitä toiselle laitteelle. Riittää, kun teet valtuutuksen käyttäessäsi ohjelmaa ensimmäisen kerran.

  Muistathan sulkea lukulaitteen turvallisesti ennen johdon irrottamista. Voit poistaa jonkin tietyn laitteen turvallisesti esimerkiksi napsauttamalla Poista laite turvallisesti -kuvaketta ja valitsemalla sen jälkeen luettelosta poistettavan laitteen.
Adlibris Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.