Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Maksutavat

 • Klarna-lasku ja erämaksu
Klarna lähettää laskumme sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen siinä vaiheessa, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa. Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus ja se tulee maksaa uudessa laskussa ilmoitetulle tilille. Maksamattomasta laskusta veloitetaan viiden euron suuruinen muistutusmaksu sekä voimassa olevan viitekoron mukainen viivästyskorko.

Maksaaksesi laskulla sinulla tulee olla voimassaoleva henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jos valitset tilauksesi maksutavaksi laskun, Klarna tekee luottotietokyselyn, ja tietojen ollessa kunnossa siirtyy tilauksesi suoraan käsittelyyn. Mikäli sinulle ei myönnetä mahdollisuutta maksaa laskulla, saat samantien virheilmoituksen ja voit valita vaihtoehtoisen maksutavan.

Klarna mahdollistaa myös laskusi maksamisen erissä. Voit maksaa laskusi omassa tahdissasi ja päättää itse kuukausittain maksettavan summan (kuitenkin vähintään 9 euroa). Huomaathan, että valitessasi erämaksuvaihtoehdon Klarna perii sinulta hinnaston mukaisen lisämaksun. Voit maksaa laskulla jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan pois milloin tahansa.

Jos olet ilmoittanut kassalla henkilötunnuksesi, lasku esivalittuna maksutavaksi kassalla. Mikäli et valitse toista maksutapaa tilauksen vahvistamisen jälkeen, lähettää Klarna sinulle laskun sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Voit kuitenkin valita halutessasi myös toisen maksutavan tilauksesi vahvistamisen jälkeen. Huomaathan, että et voi valita laskua maksuvaihtoehdoksi, mikäli et ilmoita henkilötunnustasi kassalla.

Lisää tietoa löydät osoitteesta klarna.com/fi. Jos sinulla kysyttävää laskuusi liittyen, otathan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

 • Korttimaksu
Voit maksaa tilauksesi myös pankki- tai luottokortilla (VISA tai Mastercard). Voit maksaa sekä Debit- että Credit -korteilla. Kun maksat Debit -puolelta, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit -puolelta, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi korttimaksun, sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Ota korttinumerosi ja CVV-turvakoodisi valmiiksi esille. Syötä lomakkeeseen ensin kortinnumerosi, kortin voimassaoloaika ja turvakoodi. Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Lopuksi vahvistat ostoksen verkkopankkitunnuksillasi.

Jos olet maksanut tilauksesi kortilla, ja tilaamasi kirjan tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

 • Verkkomaksu
Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankissasi, jos olet Nordean, Osuuspankin (OP), Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian tai S-pankin asiakas. Kun valitset maksutavaksi verkkomaksun, tilauksesi loppusumma veloitetaan tililtäsi välittömästi. Kaikki tiedonsiirto on suojattua, eikä kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Huomioithan, että verkkomaksulla maksettuihin tilauksiin ei voi tehdä muutoksia Oma tili-sivustolla. Jos haluat peruuttaa verkkomaksetun tilauksen tai poistaa siitä yksittäisiä kirjoja, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • Yrityslasku
Yrityksille ja julkisyhteisöille laskujen maksuaika on 30 päivää ilman erillistä sopimusta. Laskutusmaksua ei veloiteta.

 • E-lasku / verkkolasku
Valitettavasti emme voi tällä hetkellä tarjota e-laskua / verkkolaskua maksuvaihtoehtona.

 • Lahjakortilla maksaminen
Jos sinulla on lahjakortti verkkokauppaamme ja haluat käyttää sitä tilauksesi yhteydessä, klikkaa kassalla kohtaa ”Onko sinulla lahjakortti tai kampanjakoodi?” ja täytä lahjakortin numero ja nelinumeroinen tunnusluku pyydettyihin kohtiin.

Jos lahjakortti ei kata tilauksesi loppusummaa, voit maksaa jäljelle jäävän summan laskulla, verkkopankissa tai maksukortilla. Jos taas lahjakortille jää rahaa käyttämättä, voit luonnollisesti käyttää lahjakorttia uudelleen seuraavan kerran tilatessasi.

Jos haluat käyttää useampaa kuin yhtä lahjakorttia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@adlibris.com  niin autamme sinua. Alle 10 euron arvoisia lahjakortteja ei voi yhdistää.

 • Alennuskoodit
Jos olet saanut alennuskoodin, voit rekisteröidä sen kassalla. Klikkaa kohtaa ”Käytä alennuskoodia”, syötä koodi alle avautuvaan kenttään ja klikkaa kohtaa "Vahvista alennuskoodi". Huomaathan, ettei useita eri kampanjakoodeja voi yhdistää keskenään eikä sopimusalennuksiin. Alekoodia ei voi yhdistää jo tehtyihin tilauksiin eikä sitä voi lisätä jälkikäteen tilaukseen.


Adlibris Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei,

  Miten saan valittua yrityslaskun? Pääsen kyllä kassalle, mutta sen jälkeen kysytään henkilötunnusta. Missään ei kuitenkaan kysytä Y-tunnusta?
  Birgitta
 • Hei Birgitta,

  Voidaksesi maksaa yrityslaskulla, sinun tulee luoda yritystili alla olevan kuvan mukaisesti. Tällöin Y-tunnus annetaan kassalla. 

  Jenni
 • Hei!

  Miksi ostotapahtuman yhteydessä ensin ilmoitetaan "ohita henkilötunnus", mutta ostoa ei voi kuitenkaan tehdä ilman että ilmoittaa tunnuksensa?

  Marja
 • Hei Marja!

  Kun teet tilauksen laskua vastaan on kassalla ilmoitettava henkilötunnus. Jos haluat maksaa verkkomaksulla tai kortilla voit tehdä tilauksen ilman henkilötunnusta klikkaamalla kohdasta "Jätä välistä" vaiheessa 3.
  Pinja
 • Otin vahingossa klarna laskun vaikka minun piti maksaa tilaus samantien kortilta, voiko tätä enää muuttaa?

  Oskari
 • Hei Oskari

  Maksutapaa ei ole mahdollista muuttaa jälkikäteen. Voit halutessasi perua tilauksesi tilausvahvistuksessa olevan linkin kautta ja tehdä uuden tilauksen haluamallasi maksutavalla.
  Elise
 • Miksi tilauksessani, jonka tilasin äsken ja maksoin heti verkkopankissa, lukee : maksu : klarna.
  Siis tuleeko vielä Klarna lasku, vaikka maksoin heti verkkopankissa?

  Ulla-Maija
 • Hei Ulla-Maija

  Klarna vastaa kaikesta maksuliikenteestämme ja on siksi mainittu viestissä. Maksu on kuitenkin mennyt normaalisti valitsemasi maksutavan kautta.
  Elise
 • Olen työntekijä ja yritys on luvannut maksaa tilaamani kirjat. Miten saan laskutuksen suoraan yritykselle eri osoitteeseen? Voinko työntekijänä perustaa yrityksen tilin?
  Marjut
 • Hei Marjut

  Tämä onnistuu parhaiten tekemällä tilauksen yritystilin kautta. Voit tiedustella omalta työpaikaltasi voitko tehdä heille yritystilin.
  Elise

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.