Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Kirjastosta lainattujen e-kirjojen siirtäminen lukulaitteeseen

Kun lainaat e-kirjoja kirjastosta, tarvitset Adobe Digital Editions (ADE) –ohjelman ja Adobe-ID:n. Voidaksesi siirtää Adobe DRM-suojattuja kirjaston kirjoja sinun täytyy tehdä Adobe-ID-kopiosuojavaltuutus tietokoneellesi ja lukulaitteellesi.

Lataa ja lue
 1. Tietokoneella: Lataa Adobe Digital Editions -ohjelma (ADE) täältä.
 2. Lisää Adobe-ID -kopiosuojavaltuutus tietokoneellesi.
  a. Avaa ADE ja valitse “Help” valikon yläosasta. Valitse tämän jälkeen “Authorize computer”.
  b.    Mikäli sinulla on Adobe-ID –tunnukset, syötä ne tähän kohtaan (sähköpostiosoite/salasana). Jos sinulla ei ole Adobe-ID -tunnuksia, valitse "Create an Adobe-ID" ja luo itsellesi oma ID.
 3. Lataa e-kirja kirjastosta. Ladattava tiedosto on URLLink.
 4. Avaa ADE ja klikkaa kohtaa ”File” > Valitse ”Add to library”, jolloin popup-ikkuna avautuu.
 5. Popup-ikkunassa näkyvät ainoastaan epub-tiedostot. Muuta ”E-books” kohtaan "Adobe Content Server Message/ACSM files" (Windows/Mac) uuden ikkunan oikeassa kulmassa > Valitse ruudulla näkyvä ”URLLink” (valitse viimeisin) ja klikkaa ”Open”. Kirja lisätään kirjastoosi ja löydät sen kohdasta "All items"
 6. Lisää Adobe-ID -kopiosuojavaltuutus lukulaitteellesi.
  a. Kun näet lukulaitteen ADE:ssa > Klikkaa lukulaitetta ja valitse se.
  b.    Paina hammasratas-kuvaketta, joka on lukulaitteen yläpuolella ja valitse ”Authorize device”. Paina sen jälkeen kohtaa ”Authorize device”, joka näkyy avautuvassa ikkunassa.
 7. Valitse ”Borrowed” ja klikkaa kirjaa hiiren oikealla näppäimellä kirjan kantta. Valitse tämän jälkeen ”Copy to computer/Device” ja kopioi kirja lukulaitteeseen.
 8. Löydät kirjan lukulaitteen ”Digital Editions” –kansiosta.
  a. Tietokoneella: Mene kohtaan Oma tietokone käynnistä-valikon kautta (Windows) tai avaamalla Finder (Mac). Valitse Letto-kansio, niin näet alakansiot.
  b. Liitä kirja lukulaitteen Digital Editions –kansioon.

  Muistathan sulkea lukulaitteen turvallisesti ennen johdon irrottamista. Voit poistaa jonkin tietyn laitteen turvallisesti esimerkiksi napsauttamalla Poista laite turvallisesti -kuvaketta ja valitsemalla sen jälkeen luettelosta poistettavan laitteen.
Adlibris Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.