Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur kan jag använda presentkort eller rabattkod på mitt köp?

Presentkort

När du genomför ditt köp så ska du fylla i presentkortsuppgifterna under steg 1 i kassan. Då kommer det beloppet att dras av från din ordersumma.

Det går enbart att använda ett presentkort på hemsidan, resterande behöver vi manuellt lägga in på din beställning. Skicka då ditt ordernummer samt resterande presentkortsnummer till info@adlibris.com så hjälper vi dig.

Du behöver inte använda hela presentkortet på en och samma order, det är enbart ordersumman som dras av från ditt presentkort. Kvarvarande pengar kan du använda på en annan order vid senare tillfälle.

Rabattkod

Har du fått en rabattkod från förening, företag eller vid en kampanj så ska du använda den under steg 1 i kassan. Det står använd rabattkod då kommer den aktuella procenten att dras av direkt vid köpet.

Vi på kundservice tillhandahåller inga rabattkoder utan dessa får du från antingen en förening, företag eller mail från oss.

Kommentarer

  • Har ett presentkort på 100 kronor. Räknas detta in i gratissumman för frakt. D.v.s. måste jag handla för 149 kronor eller för 49 kronor för att få gratis frakt.
    INGER
  • Hej Inger.

    Du behöver handla för mer än 169 kronor för att kunna välja gratisfrakten. Presentkortet kommer inte påverka detta.
    Hanna L Redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.