Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur kan jag föra över e-boken från datorn till min läsplatta?

Hej!
Kan jag ladda ner mina e-böcker från datorn till min nya Letto, den gamla gick sönder?
Klas
Klas Boethius Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Ja det går bra, nedan följer en beskrivning på hur du går tillväga.

  Om boken är vattenmärkt epub/pdf, (vilket innebär att filen utrustats med ett socialt kopieringsskydd istället för ett rent tekniskt, så kallat hårt DRM (Digital Rights Management)) brukar det gå bra att enkelt föra över e-boken direkt från "Hämtade filer" på datorn till Letto Frontlight, utan att behöva använda programmet Adobe Digital Editions.

  Gör så här:

  1. På datorn: Gå till www.adlibris.com via webbläsaren, logga in på ditt konto och gå till ”Digitalt bibliotek”. Här visas de digitala böckerna som du har köpt i ditt kundkonto.
  2. Klicka på "Ladda ned" för att starta nedladdningen av boken. Välj att spara filen om frågan dyker upp. Filen sparas annars automatiskt i mappen ”Hämtade filer/Downloads”.
  3. Anslut din Letto Frontlight till datorn via den medföljande Micro USB-kabeln.
  4. På Letto Frontlight: Svara Ja på frågan ”Vill du ha möjlighet att lägga till och ta bort filer?” som dyker upp på Letto Frontlights skärm.
  5. På datorn: Gå till Den här datorn, via Startmenyn (Windows), alternativt öppna Finder (Mac).
   • Klicka och dra över e-boken/e-singeln från mappen på datorn till Letto Frontlight.
   • ELLER: Högerklicka på boken i mappen på datorn och välj ”Kopiera” > Klicka på Letto Frontlight i vänstra kolumnen och välj ”Klistra in”.
  Kom ihåg att koppla från Letto Frontlight på ett säkert sätt innan du avlägsnar kabeln, till exempel genom att högerklicka på Letto Frontlight i vänstra kolumnen i Utforskaren och välja "Mata ut".

  Du kan också använda programmet Adobe Digital Editions när du för över böckerna. Du behöver inte auktorisera Letto Frontlight för att föra över vattenmärkta e-böcker i ADE men det kan vara bra att göra det om du någon gång ska föra över en bok som kopieringsskyddats med Adobes DRM. Du behöver endast göra det första gången.


  Stina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.