Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad kan jag göra när min läsplatta inte startar?

Min Letto Frontlight som jag ganska nyligen köpt och använt ett tag vill nu inte starta från Viloläge. Den är fulladdad och skärmen visar "Viloläge ..." men trots att jag trycker på av/på knappen händer ingenting.

Kommentarer

 • Hej Torbjörn,

  För att försöka väcka Letto Frontlight kan du göra följande. Ladda läsplattan några timmar. Kontrollera att av/på-knappen på läsplattans undersida lyser rött för att säkerställa att den är ordentligt kopplad till datorns USB-uttag eller till eluttag via USB-adapter. Letto Frontlight är fulladdad när lampan slocknat. Prova då att hålla in av/på-knappen på Letto Frontlights undersida i ca 20 sekunder > Släpp och håll in knappen i ytterligare 20 sekunder. Detta bör "väcka" Letton.

  Jessica Kundservice
 • Hej!

  Jag har ungefär samma fel. Jag hade precis laddat Letto fullt och använde den. Plötsligt låste den sig. Jag kunde inte bläddra inte stänga av eller sätta den i viloläge eller gå till meny. Jag har gjort som ovan men inget händer.

  Läsplattan är cirka 1,5 år.


  Jan Andersson
 • Hej Jan.

  Tråkigt att det inte fungerar för dig. Om du följt rådet här ovanför och det ändå inte fungerar så skulle jag råda dig till att ta kontakt med vår kundservice via chatt eller mail för ytterligare hjälp.
  Jessica R Redaktör
 • Min läsplatta är lite drygt en vecka gammal. Nu har jag laddat den för första gången förutom det jag laddade i början och den har låst sig. Det står bara plattans namn på skärmen. Jag har provat med att hålla startknappen inne 20 sec gånger flera och mer därtill. Inget händer.
  Georg Nygren
 • Hej Georg.
  Om du misstänker att det är något fel på din Letto så bör du ta kontakt med vår kundservice för att få hjälp.
  Jessica R Redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.